Промоция: Пестим 50 лв. от Гражданската с каско. Дават и отстъпки от

...
Промоция: Пестим 50 лв. от Гражданската с каско. Дават и отстъпки от
Коментари Харесай

Промоция: Пестим 50 лв. от Гражданската с каско


Промоция: Пестим 50 лева. от Гражданската с каско. Дават и отстъпки от техническия обзор. Компании таксуват перничани с 35 лева от горната страна.

Застрахователни компании дават обещание по-евтини механически прегледи и отстъпка в цената на каското, в случай че сключим застраховка Гражданска отговорност при тях.
Това сподели изследване на „ ” измежду офертите на водещите застрахователни сдружения.

Една от фирмите дава обещание 20% по-евтина Гражданска, в случай че имаме при нея и застраховка каско или домашно имущество. Отстъпката обаче е годна единствено за избрани райони – да вземем за пример за коли с регистрация във Видин, Враца, Русе, Силистра, Кюстендил или Монтана.

Друга компания пък предлага ваучър за преференциални цени за годишния механически обзор на автомобила, в случай че сключим Гражданска при нея. Талонът обаче може да се употребява в тъкмо избрани сервизи. Същата компания предизвиква сключването онлайн на лавица, като дава незаплатен електронен автограф, преференциални цени за техническия обзор и отстъпка в цената на каското, в случай че клиентът избере този метод на подписване на контракта. В момента обаче тече развой на актуализация на онлайн платформата. По принцип, когато сключваме отдалечено контракт със осигурител, документът се праща по мейл и по пощальон.

Цената на Гражданската е съвсем без основна смяна за последната година. Около 250 лв. ще коства полицата на 35-годишен софиянец с над 10-годишен стаж зад кормилото, който кара кола към 100 к.с. Любопитно е, че обособени застрахователи са планували в цените си по-висока цена за перничани, в сравнение с за софиянци. Разликата стига до 35 лева за лавица за 35-годишен водач с пернишка вместо софийска регистрация. Мястото на регистрация е един от критериите, които въздействат върху цената на Гражданската. Обикновено тя е най-висока в София поради оживения трафик, който основава риск за повече произшествия.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР